Set Xikar Renegade Set Xikar Renegade  slika> 2 Set Xikar Renegade  slika> 3 Set Xikar Renegade  slika> 4 Set Xikar Renegade  slika> 5
Set Xikar Renegade

Set Xikar Renegade


199,00 €

Besplatna dostava
Dostupnost: Odmah / na zalihama - Na skladištu samo 9 jedinice Primite ga u roku od 3-5 radna/ih dana

Količina

Legendarna reputacija Xikara rođena je iz jedinstvene sposobnosti kombiniranja kvalitete, inovacije i stilskog dizajna jednostavnog za korištenje. Sve dolazi zajedno u jednom zgodnom malom paketu koji je savršen za buntovnog ljubitelja cigara koji se usuđuje biti drugačiji: poklon set Xikar Renegade .

Ova nevjerojatna kolekcija sadrži dva Xikarova omiljena uređaja koji pružaju užitak pušenja cigara bilo kada i bilo gdje. Odjeven u šarenu shemu boja crvene i crne , odgovarajući rezač Xikar Xi i upaljač Xikar Pulsar odmah će oduševiti publiku.

Omiljena Xikar Xi giljotina s dvostrukom oštricom nudi ogromnu snagu rezanja sa svojim super tvrdim i kao žilet oštrim oštricama od nehrđajućeg čelika. Opterećene oprugom i samozaključavajuće , ove oštrice će prerezati mjeru od 54 prstena na pola i rezati cigare velike kao mjeru od 58 prstenova .Xikar Pulsar ima sustav trostrukog mlaza plamena koji će zapaliti vaše cigare s najvećom lakoćom u gotovo svim klimatskim uvjetima, dok vam sklopivi rezač za bušenje cigara od 7 mm omogućuje da budete sigurni da ćete rezač uvijek imati pri ruci.

Funkcionalan, pouzdan i čudesno suvremen, poklon set Xikar Renegade idealna je opcija za svakoga tko želi okusiti najbolje što Xikar može ponuditi u elegantnom i vrlo zabavnom pakiranju. Uključuje zgodnu poklon kutiju visoke kvalitete.

Tip rezača:
Rezač s dvostrukom oštricom
Boja:
Crvena
Marka:
Xikar
 Ocjene i mišljenja kupaca
Nitko još nije objavio ocjenu