Vanjska crpka za vodu za elektronički ovlaživač LV XL

Vanjska crpka za vodu za elektronički ovlaživač LV XL


74,00 €

Dostupnost: Odmah / na zalihama - Na skladištu samo 1 jedinice Primite ga u roku od 3-5 radna/ih dana

Količina

Zadnji artikli na skladištu

Vanjska pumpa za vodu za elektronički ovlaživač zraka LV XL Osigurajte stalnu razinu vlažnosti u svom ovlaživaču pomoću naše visokokvalitetne vanjske pumpe za vodu, posebno dizajnirane za elektronički ovlaživač zraka LV XL. Ovo inovativno rješenje omogućuje optimalno održavanje vašeg humidora tijekom duljeg razdoblja bez potrebe za stalnim dopunjavanjem vode. Značajke i prednosti:
    - Jednostavna instalacija: Vanjska pumpa za vodu može se bez napora spojiti između spremnika destilirane vode i samog ovlaživača. To osigurava da je vaša otopina za ovlaživanje spremna za upotrebu u tren oka. - Pouzdana opskrba vodom s fleksibilnom duljinom crijeva: Crpka osigurava dosljednu i pouzdanu opskrbu destiliranom vodom glavnog spremnika elektroničkog ovlaživača zraka. Crijevo dugo 280 cm pruža fleksibilnost za optimizaciju opskrbe vodom unutar humidora ormarića. Ako je potrebno, crijevo se također može skratiti kako bi se stvorilo prilagođeno rješenje.- Održavanje bez brige: Zahvaljujući vanjskoj pumpi za vodu, nećete morati brinuti o ponovnom punjenju spremnika za vodu jako dugo. Uživajte u neprekinutoj pohrani svoje kolekcije cigara. - Učinkovita potrošnja vode: Crpka crpi samo onoliko vode koliko je potrebno za održavanje željene razine vlažnosti. Ovo ne samo da štedi vodu, već također osigurava ekonomično korištenje vaših resursa. - Materijali visoke kvalitete: vanjska pumpa za vodu izrađena je od izdržljivih materijala dizajniranih za dugotrajnu upotrebu u vašem humidoru. Možete se osloniti na godine pouzdanog rada.
Instalacija i upute: Detaljan vodič za instalaciju možete pronaći u odjeljku "Preuzimanja" pod informacijama o proizvodu. Ovdje su korak po korak objašnjeni potrebni koraci za ispravnu instalaciju i optimizaciju vanjske pumpe za vodu. Uložite u brigu o svojoj dragocjenoj kolekciji cigara s vanjskom vodenom pumpom za elektronički ovlaživač zraka LV XL.Uživajte u sigurnosti da će vaše cigare uvijek biti pohranjene u optimalnoj klimi, dok sebi uštedite redovite provjere i ponovno punjenje spremnika za vodu. Pretvorite svoj humidor u sigurno utočište za svoje dragocjene cigare.

Model:
16191
Boja:
Crna
Marka:
LV
 Ocjene i mišljenja kupaca
Nitko još nije objavio ocjenu