Veliki higrometar adorini slika 3 Veliki higrometar adorini slika 2
Veliki higrometar adorini slika 2

Veliki higrometar adorini


-69% Popust
9,90 €
32,00 €

Dostupnost: Odmah / na zalihama Primite ga u roku od 3-5 radna/ih dana

Količina

Upravo ste uložili u humidor i napunili ovlaživač, a vaše su cigare na mjestu i spremne za akciju. Sve izgleda dobro, ali bez higrometra, postoji mučan osjećaj da ne znate koliko vlage zapravo dobivaju vaše cigare. To je osjećaj koji ljubitelji cigara dobro znaju. Ipak, možete si pružiti malo mira uz kvalitetan higrometar kao što je Hygrometer Basis Large.

Ovaj atraktivni higrometar ima zlatni vanjski rub koji okružuje bijelo lice s klasičnim analognim brojčanikom za bezvremenski izgled idealan za gotovo svaki humidor. Njegov veći promjer i brojevi čine uređaj lakim za čitanje koji će vam omogućiti da bolje pratite vlažnost u vašem humidoru.

Uređaj radi pomoću metalne spirale koja se pričvrsti na iglu. Kako vlažnost raste i pada, spirala pomiče iglu u skladu s tim. To vam daje približno očitanje razine relativne vlažnosti vašeg humidora.Jedinica se lako pričvršćuje pomoću priloženog čička, što olakšava uklanjanje radi ponovne kalibracije i čišćenja.

Hygrometer Basis Large dodaje dašak elegancije i poboljšava vašu sposobnost pravilnog ovlaživanja vaših cigara. To osigurava da su razine vlažnosti onakve kakve trebaju biti kako biste imali najbolje moguće iskustvo pušenja cigara.

Zaslon:
Analogni
Učvršćivanje:
Čičak
Težina proizvoda:
22 g
Boja:
Bijela
Mehanizam za mjerenje:
Metalna spirala
EAN kod:
4260327151212
Temperaturne jedinice:
Ništa
Raspon temperature:
Ništa Celzijusa
Točnost vlažnosti:
+-5 %
Dimenzije:
25 mm x 72 mm x 72 mm
Točnost temperature:
Ništa

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

 Ocjene i mišljenja kupaca
Nitko još nije objavio ocjenu