slika 2  slika 3
Xikar upaljač ELX s dvostrukim mlazom crni

Xikar upaljač ELX s dvostrukim mlazom crni


-14% Popust
98,00 €
115,00 €

Dostupnost: Odmah / na zalihama - Na skladištu samo 9 jedinice Primite ga u roku od 3-5 radna/ih dana

Količina


Xikar ELX s dvostrukim mlazom crniUnaprijedite svoje iskustvo pušenja cigara crnim Xikarom ELX s dvostrukim mlazom, snažnim mlaznim upaljačem s dvostrukim plamenom dizajniranim za ljubitelje koji cijene i izvedbu i stil. Sa svojom mat crnom završnom obradom, ovaj upaljač nije samo pribor; to je izjava profinjenosti.


Snaga i preciznost s dvostrukim plamenomXikar ELX s dvostrukim plamenom pruža snažno i precizno paljenje s dvostrukim plamenom, zbog čega je idealan izbor za ljubitelje cigara. Mat crna završna obrada dodaje dašak elegancije, čineći ga modernim dodatkom za svakog ljubitelja cigara.


Ugrađeni bušač za cigareNa dnu upaljača pronaći ćete ugrađeni bušač za cigare koji se može rasklopiti, dodajući praktičnost za ljubitelje cigara koji više vole prilagođeno dimljenje. Ta promišljena značajka poboljšava ukupnu funkcionalnost Xikara ELX s dvostrukim mlazom.


Zaštitni poklopac za dugotrajnostKako bi se osigurala dugotrajnost paljenja, upaljač dolazi sa zaštitnim poklopcem. Taj poklopac automatski se podiže kad aktivirate okidač, štiteći paljenje od otpadaka i povećavajući izdržljivost vašeg Xikara ELX s dvostrukim mlazom.


Punjivi i podesivi plamenXikar ELX s dvostrukim mlazom može se ponovno puniti, što omogućuje održivu i ekološki prihvatljivu upotrebu. Podešavanje intenziteta plamena jednostavno je, zahvaljujući intuitivnom dizajnu na dnu upaljača, što vam daje kontrolu nad iskustvom paljenja.


Vidljivi prozorčić za plinProvjerite razinu goriva bez napora pomoću prozirnog prozorčića za plin koji se nalazi na stražnjoj strani upaljača. Ta značajka osigurava da nikad ne budete zatečeni nespremni, pružajući jasan pregled stanja goriva.
Model:
550BK2
Vrsta plamena:
Jet plamen
Broj plamenova:
2
Gorivo:
Plin butan
Prozor za razinu plina:
da
Dužina:
70 mm
Širina:
40 mm
Visina:
15 mm
Težina:
97 g
Boja:
Crna
Marka:
Xikar
EAN kod:
813463012257
 Ocjene i mišljenja kupaca
Nitko još nije objavio ocjenu