Ormarić za humidore adorini Capri Deluxe crni

Ormarić za humidore adorini Capri Deluxe crni


5,0 (1 Ocjena)
-20% Popust
2.690,00 €
3.360,00 €

Besplatna dostava
Dostupnost: Odmah / na zalihama Primite ga u roku od 3-5 radna/ih dana

Količina

Adorini humidori poznati su po svom stilu i pouzdanosti, što ih čini idealnim izborom za ljubitelje cigara posvuda. Ljudi u adoriniju specijalizirali su se za izradu humidora za sve prilike, a za one kojima su potrebni humidori velikog kapaciteta, spremni za komercijalnu upotrebu, jedna od najboljih opcija danas je Capri Deluxe Black . Pronađen u trgovinama cigara diljem svijeta u svakoj zamislivoj klimi, ovaj favorit u stilu ormarića pouzdan je kao što i dolazi.

Capri Deluxe Black napravljen je da traje sa snažnim ojačanim unutarnjim stijenkama koje također pomažu u izolaciji humidora za učinkovitiju kontrolu okoline . Čvrsto izrađena vrata također su ojačana kako bi osigurala godine teške upotrebe.Tri strane staklenih panela za promatranje neprimjetno se stapaju s atraktivnom višestruko lakiranom crnom završnom vanjštinom ormarića i unutrašnjosti od furnira od španjolskog cedra što, bez obzira na situaciju, čini idealnu prezentaciju cigara i pohranu za do 3100 cigara veličine Corona .

Fleksibilnost je naziv igre, s tri podesive police savršene za izlaganje cigara, bilo pojedinačno ili u kutijama, dodatnim policama za odlaganje kutija i ladicom za pribor na čeličnim vodilicama smještenim u sredini i skrivenim od pogleda kada su vrata zatvorena. Adorinijev ekskluzivni sustav razdjelnika s kopčama za naljepnice pomaže u održavanju organiziranosti cigara, što je neophodno u svakom maloprodajnom okruženju.

Adorini tim odabrao je samo najbolji elektronički sustav ovlaživanja za ovaj humidor, koji koristi "hladno isparavanje" kako bi osigurao idealno kondicioniranje cigara.Ovlaživač zraka ima spremnik za vodu koji se lako puni i za koji nisu potrebne posebne tekućine za ovlaživač zraka. Samo koristite destiliranu vodu i spremni ste. Jedinica također ima integriranu višenamjensku upravljačku jedinicu koja prikazuje temperaturu, trenutnu relativnu vlažnost, unaprijed postavljenu vlažnost i trodnevnu prosječnu vlažnost. Elektronički senzor vlage također prati razinu vode, tako da nema potrebe za stalnim provjeravanjem spremnika za vodu. Ventilacijski otvori na stražnjoj stijenci ormarića i dodatni prostori na prednjoj strani koji omogućuju učinkovitiju, ravnomjerno raspoređenu vlagu pomažu u dodatnoj optimizaciji vlažnosti.

Svjetlo na svim cigarama osvjetljavaju posebne vodoodbojne LED svjetlosne trake koje slabo zagrijavaju i troše malo energije.U kombinaciji sa svim ostalim inovativnim značajkama i adorinijevim doživotnim jamstvom, Capri Deluxe Black prikladan je za bilo koje komercijalno okruženje i fantastična opcija za kolekcionare koji žele pokazati svoje čudesno blago.
Kapacitet do 3100 corona cigara/e.
Što nam se sviđa

– Naš najveći model ormarića za humidore. Nešto veći od popularnog modela Roma. – Stakleni zidovi sa strane izgledaju izvrsno i idealni su za postavljanje u trgovine i barove kako bi privukli pažnju.

Što nam se ne sviđa

– Nešto skuplji od humidora adorini Roma sličnih karakteristika, ali i veći.

Značajke adorini Deluxea

 • Deluxe feature image

  Adorinijevo doživotno jamstvo


 • Deluxe feature image

  Dno ladica sastoji se od drvenih rebara za maksimalan protok zraka i fleksibilno postavljanje pregrada


 • Deluxe feature image

  Inovativni sustav pregrada za fleksibilno pojedinačno odvajanje. Zaštićena adorinijeva inovacija.


 • Deluxe feature image

  Novi modularni dizajn humidora. Fleksibilnost za proširenje. Umjesto plaćanja skupih velikih humidora izrađenih po narudžbi, sad je moguće napraviti velike humidore pričvršćivanjem nekoliko humidora Roma kao modula jedan do drugog.


 • Deluxe feature image

  NOVO! Ugradnja svjetla. Posebne svjetlosne trake zaštićene od vode ugrađene u humidor. Niska potrošnja i niska emisija topline.


 • Deluxe feature image

  Prostor za ventilaciju na stražnjoj stijenki humidora i dodatni prostor za ventilaciju na prednjoj strani humidora za poboljšanu cirkulaciju zraka. Izvrsna cirkulacija zraka, što osigurava stalnu razinu vlažnosti u cijelom humidoru.


 • Deluxe feature image

  Napredna višenamjenska kontrolna jedinica koja prikazuje: – Trenutnu relativnu vlažnost (u postocima) – Unaprijed postavljenu relativnu vlažnost (u postocima) – Prosječnu relativnu vlažnost u posljednja 3 dana – Trenutnu temperaturu (u stupnjevima Celzija ili Fahrenheita) – Elektronički prikaz razine vode u spremniku za vodu. Nije potrebno otvarati spremnik za provjeru razine vode.


 • Deluxe feature image

  Napredna višenamjenska kontrolna jedinica prikazuje: – Trenutnu relativnu vlažnost (u postocima) – Unaprijed postavljenu relativnu vlažnost (u postocima) – Trenutnu temperaturu (u stupnjevima Celzija ili Fahrenheita) – Elektronički prikaz razine vode u spremniku za vodu. Nije potrebno otvarati spremnik za provjeru razine vode. Crveni signal kad ponestane vode.


 • Deluxe feature image

  Potpuno opremljen elektroničkim sustavom ovlaživanja koji sadrži spremnik za vodu, dodatni spremnik i kontrolnu jedinicu s ugrađenim preciznim elektroničkim senzorom vlažnosti


 • Deluxe feature image

  Kromirana brava i kromirana ručka na vratima


 • Deluxe feature image

  Ladica za pribor za cigare u sredini ormarića na prečki od nehrđajućeg čelika s ventilacijskim prostorom na stražnjoj stijenki
Izračunajte online koliko vaših omiljene cigare stat će u humidor
Model:
11158
Ovlaživač:
Elektronički ovlaživač
Vanjska obloga:
Mat
Broj polica:
3
Broj ladica:
1
Brava i ključ za zatvaranje humidora:
da
Materijal:
Drvo
Materijal unutarnje obloge:
Španjolska cedrovina
Materijal vanjske obloge:
Obojani lak
Dimenzije:
1750 mm x 650 mm x 450 mm
Inner dimmensions
575 mm x 380 mm x 1570 mm
Boja:
Crna
Marka:
Adorini
Jamstvo:
Adorinijevo doživotno jamstvo
EAN kod:
4260412689965

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

 Ocjene i mišljenja kupaca
 5,0/5   (1 Ocjena)
 100% (1 Ocjena)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 30 Jul 2020