slika 2  slika 3  slika 4
Cohiba kožnata futrola za 2 cigare

Cohiba kožnata futrola za 2 cigare


5,0 (1 Ocjena)
-10% Popust
90,00 €
100,00 €

Dostupnost: Dostupna za 2-5 radnih dana

Količina


Cohiba kožnata futrola za 2 cigareIzložite svoje cigare Cohiba sa stilom i zaštitom u ovoj izvrsnoj kožnatoj futroli Cohiba za 2 cigare. Izrađena od visokokvalitetne prave kože, ova je futrola funkcionalna, ali je također izraz luksuza i profinjenosti.

Ključne značajke:
  • Ekskluzivni dizajn: Crna površina ukrašena je kvadratićima koji podsjećaju na dizajn serije Cohiba Behike, dajući futroli privlačnu i prepoznatljivu notu.


  • Zlatni metalni ukras: Poklopac krasi prepoznatljiva glava Cohiba kao zlatni metalni ukras, koja predstavlja autentičnost, ali također dodaje dašak elegancije.


  • Otisak marke Cohiba: Donji žuti dio sadrži otisak marke Cohiba složeno utisnut u kožu – suptilan znak ekskluzivnosti te marke cigara.


  • Zaštita za cigare: Futrola može smjestiti dvije cigare velikog formata i savršeno ih štiti sa zarezom u sredini, osiguravajući da su cigare sigurno postavljene i da se ne kotrljaju.


  • Podesiva duljina: Futrola ima podesivu duljinu od 20 cm do približno 26 cm, što omogućuje fleksibilan smještaj različitih duljina cigara.


  • Praktična veličina: Sa širinom od nešto manje od 7 cm, futrola bez napora staje u džep jakne – idealno u pokretu ili za posebne prilike.


  • Spremno za darivanje: Futrola se isporučuje u elegantnom darovnom pakiranju, zbog čega je savršen poklon za ljubitelje cigara.Ova kožnata futrola Cohiba za 2 cigare kombinira funkcionalnost, dizajn i zaštitu u jednom proizvodu. To nije samo rješenje za pohranu, nego i istaknuti komad za zahtjevne ljubitelje cigara. Počastite sebe ili neku posebnu osobu ovim ekskluzivnim dodatkom za elegantno uživanje u cigarama Cohiba.


Model:
6397340
Max. veličina prstena:
70
Boja:
Žuta
Marka:
Cohiba
EAN kod:
4038305004887

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

 Ocjene i mišljenja kupaca
 5,0/5   (1 Ocjena)
 100% (1 Ocjena)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 30 Mar 2024