S.T. Dupont Flints 8 pcs Red

Crveni kremeni S.T. Dupont 8 kom.


5,0 (1 Ocjena)
-10% Popust
2,70 €
3,00 €

Dostupnost: Odmah / na zalihama Primite ga u roku od 3-5 radna/ih dana

Količina

Upaljači S. T. Dupont jedni su od najboljih na svijetu, stoga treba upotrebljavati samo najbolje proizvode za održavanje kako bi radili s vrhunskim učinkom. Za vlasnike bilo kojeg od Dupontovih legendarnih upaljača na kremen, poslužit će samo službeni kremeni S. T. Dupont.

Isti kremeni upotrijebljeni u radionici Dupont, Kremeni S. T. Dupont 8 komada crveni jedini su izbor kremena za vaše upaljače Dupont Ligne 8, Ligne D, Mon Dupont ili Liberté. Svaki crveni kremen Dupont veličine je isključivo za optimalnu učinkovitost u tim specifičnim dizajnima upaljača, što jamči visokokvalitetnu iskru i ispravno funkcioniranje sustava paljenja.

Druge marke mogu uništiti vaš upaljač i drastično smanjiti njegovu učinkovitost, a da ne spominjemo njegovu pouzdanost. Svaki paket od 8 kremena pružit će sate iskričave kvalitete, a u kombinaciji s gorivom S. T. Dupont održavat će vaš upaljač u optimalnom stanju istovremeno mu produljujući vijek trajanja.

Upotreba kremena S. T. Dupont poboljšat će cjelokupnu funkcionalnost vašeg upaljača, ali će također osigurati da se jamstvo za upaljač ne poništi ako se utvrdi da su korišteni kremeni loše kvalitete ili lošeg pristajanja. Već samo zbog toga isplati se upotrijebiti odgovarajuće kremene! Dakle, počastite svoj upaljač najboljim uz samo najbolje, kremene S. T. Dupont.

Težina:
1 g
Boja:
Crvena
Marka:
S.T. Dupont
Dužina:
40 mm
Širina:
4 mm
Visina:
45 mm
EAN kod:
3597390000217

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

 Ocjene i mišljenja kupaca
 5,0/5   (1 Ocjena)
 100% (1 Ocjena)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 07 Dec 2023