slika 2  slika 3  slika 4  slika 5
Davidoff upaljač s mlaznim plamenom od paladija crni

Davidoff upaljač s mlaznim plamenom od paladija crni


-10% Popust
319,00 €
355,00 €

Besplatna dostava
Dostupnost: Privremeno nema na zalihama. Nije poznat datum isporuke

Količina

Otkrijte ultimativni dodatak za probirljive pušače - Davidoff Jetflame Feuerzeug Palladium u elegantnoj crnoj boji. Ovaj izvrsni upaljač nije samo remek-djelo majstorstva već i rezultat ekskluzivne suradnje između renomirane kuće Davidoff i francuskog luksuznog brenda ST Dupont.

Davidoff Jetflame Feuerzeug Palladium će vas osvojiti svojim impresivnim performansama i elegantnim dizajnom. Opremljen je snažnim mlaznim plamenom koji omogućuje pouzdano i precizno paljenje čak i pod nepovoljnim uvjetima. Bilo da želite zapaliti svoju omiljenu cigaru ili bilo što drugo, ovaj upaljač pruža savršen plamen za optimalno iskustvo pušenja.

Visokokvalitetna izrada upaljača ogleda se ne samo u njegovoj izvedbi već iu njegovom izgledu. Upaljač dolazi u elegantnom crnom dizajnu i predstavljen je u izuzetnom pakiranju koje naglašava luksuznu kvalitetu proizvoda.Dodatno, uključena je elegantna kožna torbica, koja vam omogućuje sigurno pohranjivanje upaljača i ponošenje sa sobom kamo god idete.

Još jedna praktična značajka je prozirni indikator razine plina, koji vam omogućuje da cijelo vrijeme držite na oku opskrbu plinom. Na taj ste način uvijek dobro pripremljeni i možete na vrijeme napuniti upaljač kako biste osigurali nesmetan užitak pušenja.

Davidoff Jetflame Feuerzeug Palladium u crnoj boji savršen je dodatak za ljubitelje cigara koji zahtijevaju najviše standarde kvalitete i estetike. Doživite spoj bezvremenskog dizajna i vrhunske tehnologije u upaljaču koji predstavlja vrhunac savršenstva. Uložite u ovo remek-djelo i poboljšajte svoje iskustvo pušenja s daškom luksuza i elegancije.

Model:
50687
Vrsta plamena:
Jet plamen
Broj plamenova:
1
Gorivo:
Plin butan
Prozor za razinu plina:
da
Dimenzije:
62 mm x 32 mm x 12 mm
Težina:
89 g
Boja:
Crna, Srebrna
Marka:
Davidoff
EAN kod:
7623500183382
 Ocjene i mišljenja kupaca
Nitko još nije objavio ocjenu