Kromirani upaljač Cozy Jet od crne gume Kromirani upaljač Cozy Jet od crne gume  slika> 2 Kromirani upaljač Cozy Jet od crne gume  slika> 3 Kromirani upaljač Cozy Jet od crne gume  slika> 4 Kromirani upaljač Cozy Jet od crne gume  slika> 5
Kromirani upaljač Cozy Jet od crne gume

Kromirani upaljač Cozy Jet od crne gume


29,00 €

Dostupnost: Odmah / na zalihama - Na skladištu samo 1 jedinice Primite ga u roku od 3-5 radna/ih dana

Količina

Zadnji artikli na skladištu

Danas postoji mnogo upaljača za cigarete koje možete izabrati, ali može biti teško pronaći onaj koji ispunjava sve vaše potrebe. Stoga je uvijek ugodno iznenađenje naići na upaljač za cigarete koji kombinira veliku funkcionalnost, suvremeni dizajn i vrijednost. Cosy Jet Lighter Chrome/Black Rubber savršen je primjer koji ima sve.

Udoban, ergonomski dizajn upaljača daje prepoznatljiv moderan izgled. Kromirana završna obrada i crni gumeni naglasci pridružuju se prepoznatljivom karakteru upaljača, dodajući stil svakom okruženju, bilo ležernom, formalnom ili negdje između.

Ovim punjivim butan upaljačem iznimno je jednostavno rukovati. Kad pritisnete okidač za paljenje, zaštitni poklopac se otvara kako bi oslobodio jedan mlaz plamena koji je idealan za uživanje u cigarama vani čak i za vjetrovitih dana. Upaljač također ima integrirani rezač za bušenje cigara koji se sklapa s donje strane.Okrugla oštrica od nehrđajućeg čelika izrezat će gotovo bilo koju veličinu cigare, uklanjajući gnjavažu oko nošenja upaljača i rezača dok ste u pokretu.

Sa svojom kompaktnom veličinom i udobnim osjećajem, Cozy Jet Lighter Chrome/Black Rubber je upaljač u koji možete vjerovati da će isporučiti svoju vrijednost svaki dan. Dakle, nemojte samo rezati i paliti dim. Udobno smjestite svoje cigare i uživajte u trenutku.

EAN kod:
4014663243526
ID artikla:
Cozy Jet Lighter Chrome/Black Ru
Marka:
Cozy
Napravljeno od:
Metal
Tehnologija plamena:
Jet plamen
Prozor za gorivo:
ne
Premaz:
Kromirano
Plamenovi:
1
Posebne značajke:
Ništa
Težina:
71 g
Plin:
Plin butan
Prikladno za pušače lule:
ne
Dimenzije:
18 mm x 31 mm x 76 mm
Boja:
Srebrna

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

 Ocjene i mišljenja kupaca
Nitko još nije objavio ocjenu