Putni humidor HF R 10 crveni

Putni humidor HF R 10 crveni


205,00 €

Besplatna dostava
Dostupnost: Rasprodano

Količina

Nedostatak kvalitetnih putnih tabakera na tržištu koje nude i pouzdano ovlaživanje i beskrajan stil može biti frustrirajuće za aktivne ljubitelje cigara. Hf Barcelona ima fantastično rješenje. Možete imati najbolje od oba svijeta uz Hf Barcelona Travel10 Travel Humidor Red .

Zadivljujuća crvena vanjština s detaljima od ugljičnih vlakana i kroma čini osebujan izgled koji će biti izvor ponosa kamo god pošli. Jednostavan, ali elegantan dizajn putnog humidora ima magnetski poklopac koji drži sadržaj na sigurnom mjestu dok se ne otvori. Podignite preklop kako biste otkrili kliznu ladicu izrađenu od okoume , drveta koje neće promijeniti okus ili aromu vaših cigara.

S deset pojedinačnih utora za cigare, možete transportirati gotovo sve cigare standardne veličine duljine do 190 mm , nešto manje od 7,5 inča.Dodatni utor sadrži ovlaživač koji cigarama osigurava stalnu vlažnost tijekom cijelog vašeg putovanja. Samo dodajte destiliranu vodu po potrebi i budite sigurni da će vaše cigare uvijek biti spremne za akciju.

Hf Barcelona Travel10 Travel Humidor Red vas oslobađa potrebe da odlučujete između stila i funkcije, omogućujući vam da u potpunosti uživate u cigarama bez obzira na vrijeme ili mjesto. To je pobjeda za sve.
Kapacitet do 10 corona cigara/e.


Izračunajte online koliko vaših omiljene cigare stat će u humidor
Opremljeno higrometrom:
ne
Higrometar:
Ništa
Brava i ključ za zatvaranje humidora:
ne
Materijal:
Koža, Drvo
Dimenzije:
50 mm x 220 mm x 300 mm
Težina:
1300 g
Boja:
Crvena
EAN kod:
4251886116330

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

 Ocjene i mišljenja kupaca
Nitko još nije objavio ocjenu