slika 2 slika 3 slika 4 slika 5
Stinky pepeljara za cigare visoka od čekićanog nehrđajućeg čelika

Stinky pepeljara za cigare visoka od čekićanog nehrđajućeg čelika


-10% Popust
54,00 €
60,00 €

Dostupnost: Privremeno nema na zalihama. Nije poznat datum isporuke

Količina


Stinky čekićana srebrna pepeljara za cigare – impozantna i elegantnaPredstavljamo čekićanu srebrnu pepeljaru za cigare Stinky, izvanredan artikl za ljubitelje cigara koji traže i funkcionalnost i estetiku. Ta dojmljiva pepeljara ima četiri držača za cigare i sastoji se od dva dijela za jednostavno održavanje. Baza se snažno pričvršćuje pomoću vijka, pružajući stabilnost nalik na stalak.

Ključne značajke:
 • Impozantan dizajn: Čekićana srebrna površina dodaje dašak elegancije, ali također povećava ukupnu vizualnu privlačnost. Ova je pepeljara upečatljiv artikl za svakog ljubitelja cigara.


 • Četiri držača za cigare: Dizajnirana s četiri namjenska držača za cigare, ova je pepeljara savršena za pušenje u društvu ili za one koji uživaju mijenjati cigare.


 • Dvodijelna konstrukcija: Pepeljara dolazi u dva dijela, što omogućuje jednostavno čišćenje i odlaganje pepela. Baza se sigurno pričvršćuje pomoću vijka, osiguravajući stabilnost tijekom upotrebe.


 • Proizvedeno u Indiji: Izrađena s preciznošću i pažnjom, ova pepeljara za cigare Stinky ponosno je proizvedena u Indiji i pokazuje kvalitetnu izradu.


 • Veliki hvatač pepela: Pepeljara ima posebno veliki hvatač pepela, zbog čega je gotovo slična samostojećoj pepeljari. To osigurava čisto okruženje za pušenje bez čestog pražnjenja.


 • Dimenzije: Visoka 16 cm i široka 17,5 cm, ova pepeljara pruža snažnu i stabilnu platformu za vaše cigare.


 • Brendirani držači za cigare: Držači za cigare ponosno prikazuju logotip marke Stinky, odražavajući znak autentičnosti i kvalitete.


 • Čvrsta i izdržljiva: Osmišljena za stabilnost, ova pepeljara izrađena je kako bi bila čvrsta i izdržljiva, pružajući pouzdan dodatak za vaš ritual pušenja.O Stinkyju: Stinky Cigar poznat je po proizvodnji visokokvalitetnih dodataka za cigare koji poboljšavaju iskustvo pušenja. Poznati po svom inovativnom dizajnu i predanosti izradi, Stinky je postao pouzdano ime među ljubiteljima cigara. S fokusom na funkcionalnost i stil, proizvodi Stinky, uključujući ovu čekićanu srebrnu pepeljaru, predstavljaju primjer posvećenosti marke kvaliteti i zadovoljstvu.

Poboljšajte svoje iskustvo pušenja uz čekićanu srebrnu pepeljaru za cigare Stinky – savršenu kombinaciju oblika i funkcije za probirljive poznavatelje cigara.


Model:
CA-ST-4HSS
Utori za:
4 cigara/e
Širina:
175 mm
Height:
160
Težina:
468 g
Boja:
Srebrna
Marka:
Stinky

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

 Ocjene i mišljenja kupaca
Nitko još nije objavio ocjenu