Upaljač Cigar Traveller Lighter s Jet Flame pretvaračom

Upaljač Cigar Traveller Lighter s Jet Flame pretvaračom


5,0 (1 Ocjena)
34,00 €

Dostupnost: Odmah / na zalihama Primite ga u roku od 3-5 radna/ih dana

Količina

Putovanje s cigarama i priborom često može biti frustrirajuće iskustvo, posebno za one koji putuju zrakoplovom. Stroži propisi koji se provode u zračnim lukama diljem svijeta posebno su otežali nošenje kvalitetnog upaljača za cigarete. Cigar Traveller upaljač u Jet Flame Converter otklanja neugodnosti izgubljenih ili zaplijenjenih upaljača, dajući vam sigurno držanje snažnog plamena u pripravnosti bez obzira kamo idete.

Cigar Traveler pretvarač je jednostavan, ali izvanredno učinkovit uređaj koji prihvaća zasebni uložak za gorivo umjesto da ima ugrađeni spremnik goriva. Budući da su sustav paljenja i gorivo neovisni jedan o drugome, to znači da pretvarač i uložak možete pohraniti odvojeno kako biste bili u skladu sa standardnim sigurnosnim pravilima zračne luke.

Kada budete spremni zapaliti, jednostavno ubacite uložak goriva i zatvorite pretvarač. Imat ćete baklju otpornu na vjetar odmah na dohvat ruke.Ne samo da ovaj gadget pruža mlaz plamena idealan za cigare, već je i otporan na vodu, tako da se nećete morati brinuti da će vas uhvatiti kiša. Za dodatni mir, pretvarač ima čak i zaštitu od djece.

Sa svim ovim značajkama ugrađenim u njegov učinkovit dizajn, pretvarač upaljača za cigare Traveler u mlazni plamen apsolutno je neophodan za aktivne entuzijaste cigara. Nemojte se zadovoljiti nižim plamenom dok ste u pokretu, umjesto toga koristite Cigar Traveler.

Vrsta plamena:
Jet plamen
Broj plamenova:
1
Gorivo:
Plin butan
Materijal:
Plastika
Boja:
Crna
Marka:
Cigar Traveller
Dodatno:
Ništa
EAN kod:
634158569388

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

 Ocjene i mišljenja kupaca
 5,0/5   (1 Ocjena)
 100% (1 Ocjena)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 0% (0 Ocjene)
 17 Mar 2022