slika 2  slika 3
Xikar mlazni upaljač Forte crni

Xikar mlazni upaljač Forte crni


-14% Popust
88,00 €
103,00 €

Dostupnost: Rasprodano

Količina


Xikar mlazni upaljač Forte – crniMlazni upaljač Xikar Forte u crnoj boji snažan je mlazni upaljač s jednim plamenom. Kromirani ukrasni elementi na prednjoj strani dodaju dašak estetike motoutrka podsjećajući na rešetku radijatora. Ovaj upaljač osigurava pouzdano paljenje, ali se također može pohvaliti dizajnom koji kombinira eleganciju sa sportskim štihom.


  • Bušač za cigare: Uključuje bočni preklopni bušač za cigare promjera 8 mm. Savršen je za probijanje svih uobičajenih formata cigara.

  • Punjivi i podesivi plamen: Upaljač se može ponovno puniti, a intenzitet plamena može se lako podesiti na dnu upaljača bez potrebe za alatima.

  • Dizajn nadahnut motoutrkama: Kromirani ukrasni elementi na prednjoj strani, nadahnuti motoutrkama i rešetkama radijatora, daju upaljaču prepoznatljivu estetiku.

  • Kompaktne dimenzije: S dimenzijama 6,5 x 3,5 x 1,7 cm, upaljač udobno leži u ruci i može se praktično nositi bilo kamo.Kolekcija Xikar Forte predstavlja kvalitetu i inovativnost. Mlazni upaljač Forte u crnoj boji pouzdan je pratilac za ljubitelje cigara, ali također ističe stil i funkcionalnost.


Model:
523BK
Vrsta plamena:
Jet plamen
Broj plamenova:
1
Gorivo:
Plin butan
Boja:
Crna
Marka:
Xikar
 Ocjene i mišljenja kupaca
Nitko još nije objavio ocjenu